Olen lapsirakas ja eläinrakas suurperheen äiti, kasvissyöjä, näpertelijä ja luonnossa viihtyvä viherpiiperö, jota kiinnostaa suunnattomasti omavaraisuus ja selviytyminen. Haaveissa on joskus kaukana tulevaisuudessa asua ainakin suurelta osin omavaraisella tilalla, mutta tällä hetkellä kerään tietoa ja taitoja pienessä omakotitalossa perheeni kanssa asuen.

Blogin kirjoittaminen on ollut suunnitelmissa jo pitkään, mutta nyt vihdoin sain sellaisen aikaiseksi! Olen todellinen amatööri tietokoneiden kanssa enkä aina ehdi oikolukea tekstejä, joten toivon lukijoilta pitkää pinnaa ja ymmärrystä. Jätä rohkeasti kommenttisi, saman henkisiä ihmisiä on hauska tavata!

Kirjoitan artikkeleita vähän laidasta laitaan, varmaksi voin luvata vain sen, että täältä et voi lukea muodista, shoppailusta tai sisustuksesta. Sen sijaan tarjolla on erilaisia varautumissuunnitelmia isompiin ja pienempiin haavereihin, tee-se-itse juttuja, luontoretkiä, puuhailua lasten kanssa ja survivalismia naisen ja äidin näkökulmasta.

 

Tervetuloa!